• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA VASILIS (5)

ВИЛА ВАСИЛИС (во новиот дел) односно во центарот на Неи Пори на 60 – 70 метри од плажа. Располага со 1/3 и 1/4 студија на приземје со: купатило, тераси, кујна, ТВ, клима уред (доплата по 5 € на ден).

 

НЕИ ПОРИ

 Василис

Студија

ПЕРИОД

Ноќ

1/2 1/3

1/4

02.06-10.06

8

70 80

85

10.06-18.06

8

130 150

160

18.06-26.06

8

190 210

220

26.06-04.07

8

250 270

280

04.07-12.07

8

270

290

300

12.07-20.07

8

280 300

310

20.07-28.07

8

310 330

340

28.07-05.08

8

320 340

350

05.08-13.08

8

320 340 350
13.08-21.08 8 300 320

330

21.08-29.08

8 280 300 310

29.08-06.09

8 220 240

250

06.09-14.09 8 170 190

200

14.09-22.09

8 110 120

130

22.09-30.09

8 65 70

75

Доплата за туристичка такса 0,5 € по соба на ден (плаќање во агенција).

Цените се изразени во евра за наем на студио и апартман за 8 ноќевања.

Автобуски превоз: 05:00 ч, Прилеп – Неи Пори

Враќање: 13:00 ч. по локално време Неи Пори – Прилеп.

Цена за превоз: 1800 ден. (29 €) повратен билет. За деца до 14 год 1000 ден. (16.5 €)

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување 

За хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти. Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч по локално време.

Плаќањето е во денарска противредност (1 € = 61.8 ден.).   

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА

Според актуелните COVID-19 мерки за влез во Грција од 01.06.2021, задолжително е следново:

  • Сите патници задолжително да имаат Биометриски пасош со валидност од најмалку 3 месеци од денот на влез во Грција
  • При влез во Грција, сите патници ќе треба да се приложат негативен ,, PCR Тест,, направен во последните 72 часа пред влез во земјата. Овие мерки не важат за бебиња и за деца на возраст до најмногу 4,99 години. Овие мерки не важат за оние лица кои ќе приложат официјален документ дека се вакцинирале најмалку 14 дена пред влез во земјата, или ќе приложат официјален документ дека во последните 9 месеци ја прележале болеста.
  • Секој што влегува во Грција мора да пополни ,,Формулар за влез,, PLF формулар, односно да се регистрира на следниот линк: https://travel.gov.gr не покасно од 23:59 пред влегување во Грција и откако на крајот од регистрацијата ќе добие ХЕС код, потребно е да го сочува во печатена форма.

Neoi Poroi, 600 63 Post Code, Greece

Координати: 39.975860, 22.654480