ВИЗИ

ПОДГОТОВКА И ОБРАБОТКА НА ВИЗИ ЗА: 

 

- САД

- АВСТРАЛИЈА 

- ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО 

- ОБЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ (Дубаи) 

 

За потребни документи при изработка на апликација за виза Ве молиме контактирајте нè. 

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ВИЗЕН РЕЖИМ

Визен режим на Република Македонија со други држави, специјални административни региони и субјекти и територијални власти непризнати како држави. Прегледај тука.


КАКО ДА ДОЈДЕТЕ ДО ВИЗА

За подетални информации за визи за сите држави од светот може да прочитате тука.

 

ДИПЛОМАТСКИ ПРЕТСТАВНИШТВА И КОНЗУЛАТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Листа на странски дипломатско-конзуларни претставништва, претставништва на меѓународни организации и почесни конзулати во Република Македонија.

 

ПРЕТСТАВНИШТВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО СТРАНСТВО

Кога престојувате во странство своите права ги остварувате преку нашите претставништва. Тука ја имате листата на претставништва.