• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

FOTINI House (53)

 

Се наоѓа на околу 100m оддалеченост од плажата во непосредна близина на забавниот парк и пазарот. Нуди двокреветни и трикреветни студија, како и четворокреветни апартмани и четворокреветни дуплекс апартмани со пространи тераси. Поседува засебна просторија за одмор во приземјето од која се влегува во просторија со два тоалети и купатило. Сите сместувачки единици поседуваат кујна: голем фрижидер, решо, садови и прибор сразмерно на бројот на леглата, купатило, балкон, TV и клима вклучена во цената, WiFi. Постелнината се менува еднаш во текот на престојот.

 

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.02.2019

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.03.2019

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.05.2019

 

 

 Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч

 за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови...)

 дозволено е дете до 6 год да го дели креветот со родителите или 2 деца до 10 год да делат еден кревет

 било какви промени за веќе потврдена резервација се наплаќаат 15 еур

 По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

 плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

TАКСАТА ЗА ПРЕСТОЈ ВО ВИСИСНА ОД 0,5 ЕУР НА ДЕН ПО СМЕСТУВАЧКА ЕДИНИЦА (СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС) ЗА ОВОЈ ОБЈЕКТ СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА, ПРИ РЕЗЕРВИРАЊЕ, И ИСТАТА НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПОПУСТ!