НЕИ ПОРИ

VILLA MAGGAS (1)
VILLA ANASTASSIOS (1)
VILA GEORGIJA (5)
VILA VASILIS (5)
VILA TODOROS (5)
VILA GUZELIS (5)
VILA ZEFYROS - 10 nokjevanja (17,53)
VILA AMELIJA (15)
VILA SIMPOSIO - 10 nokjevanja (17,53)
VILA ADONIS (28)
VILA ELSA (14)
VILA Mediterranean (14)
VILA CHRISTOS (15)
VILA SOULA (1)
VILA OLYMPIA (1)
VILA GIOTA (14)
VILA Maria 10ноќи - сопствен превоз (17,53)

НЕИ ПОРИ е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно нов туристички центар, со својата планска поставеност, Неи Пори има неограничен потенцијал за развој. Листата на негови карактеристики ги започнува долгата и широка песочна плажа, зелеите појаси и паркови, широките градски улици, како и големиот број на ресторани и кафетерии со прекрасен поглед кон синото море. Како дополнителни соджини за забава и рекреација, во местото се наоѓа и Луна парк, Картинг патека, спортски центар и водени спортови. Близината на Платамона и на Лептокарија, се само дополнителен мотиф за секој негов потенцијален гостин. Позитивните мислења на нашите туристи, оваа дестинација со години ја вбројуваат меѓу најбараните, а објектите кои се наоѓаат во понудата и оваа година, со нескриено задоволство Ви ги презентираме повторно.