• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СКИЈАТОС

VILA PASCALIS (18)
VILA SPIRIDULA (15)
VILA ANGELOS (15)
Вила Павлос (74)
VILA LAURA
VILA SIRIOS (74)

Еден од најзелените острови во Медитеранот со прекрасни златно жолти плажи и кристално бистро море.На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров – Скиатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море. Заедно со островите Хвар, Елба и Корзика припаѓа во групата на најзелените и најшумовитите острови во Европа. Островот – Скиатос со површина од 50 км2 и преку 50 плажи со извонредна забава за млади. Градот Скиатос со својот модерен стил и многубројните ресторани, бутици со брендирана гардероба, кафетерии и дискотеки испреплетено со многубројни туристи од цела Европа, ќе ве опушти и направи задоволни и чекор понапред од сите.