• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Odyssiaso-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Vila Odyssia се наоѓа веднаш до училиштето, во главната пешачка зона, на 20 метри од плажа и 150 метри од црквата. 

Содржина на вилата: Сите сместувачки единици се наоѓаат на спратот на вилата: на прв или втор кат. Нудиме единаесет двокреветни, трокреветни, четворокреветни студија и четворокреветни и петкреветни дуплекси. Вилата е обезбедена со простор за оставање багаж последниот ден. Вилата нема паркинг и нема лифт. За сите оние кои сакаат да го поминат својот одмор во центарот на сите настани во близина на плажата, Вила Одисија е вистинскиот избор. 

Соби: Сите трокреветни студија се опремени со еден брачен кревет и еден стандарден кревет, додека двокреветните и четворокреветните студија се опремени со единечни кревети. Четирикреветните и петкреветните дуплекси се состојат од две спални соби и кујна. Дуплексите имаат два LED телевизори (по еден во секоја соба) и една клима (во една од собите). Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (мини електричен шпорет (шпорет со една рингла), фрижидер, садови) наменета за приготвување лесни оброци, бања, клима за доплата од 5 евра на ден, WiFi (слаб проток), LED ТВ, тераси со гарнитури за седење. Дуплексите се многу пространи и се опремени со големи фрижидери. Еко дуплексот ја има истата опрема, а името еко го има бидејќи едната од двете спални нема тераса туку само отвор за вентилација. Втората соба има нормална тераса. Во сместувачките единици нема крпи. Постелнината се менува на секои 5 дена, додека гостите сами си ја одржуваат хигиената за време на престојот.

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

Aranžmani na 10 noćenja

Vila Tip 24.05.

03.06.
03.06.

13.06.
08.06.

18.06.
13.06.

23.06.
18.06.

28.06.
23.06.

03.07.
28.06.

08.07.
03.07.

13.07.
08.07.

18.07.
13.07.

23.07.
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08.

27.08.
22.08.

01.09.
27.08.

06.09.
01.09.

11.09.
06.09.

16.09.
11.09.

21.09.
21.09.

01.10.
Vila
Odyssia
TV, ACParalia
1/2 Std PP 75* 125* 145* 165* 175* 335 350 365 380 415 445 435 385 345 170* 165* 155* 115*
1/3 Std PP 70* 105* 115* 125* 135* 365 380 395 415 455 485 475 415 355 150* 135* 120* 85*
1/2 Std 80* 130* 155* 175* 180* 345 360 375 390 425 455 445 395 360 180* 175* 165* 125*
1/3 Std 75* 110* 125* 135* 140* 375 390 405 425 465 495 485 425 375 160* 140* 125* 95*
1/4 Std 65* 95* 110* 125* 130* 435 450 465 485 525 555 545 485 415 140* 120* 110* 90*
1/4 Eco Duplex 65* 95* 115* 135* 140* 500 515 530 550 590 620 610 550 465 125* 120* 120* 90*
1/4 Duplex 70* 100* 120* 140* 145* 515 530 545 565 605 635 630 565 475 130* 125* 125* 95*
1/5 Duplex 65* 90* 110* 125* 135* 575 590 605 625 665 695 685 645 520 105* 105* 100* 85*
Уптреба на клима 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно 5 € дневно

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06

23.06
13.06

28.06
18.06

03.07
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Vila
Odyssia
TV, ACParalia
1/2 Std PP 155* 190* 215* 240* 500 515 550 560 595 635 665 655 605 555 500 240* 225* 180*
1/3 Std PP 145* 155* 165* 180* 540 560 595 605 650 695 725 710 655 580 505 175* 170* 135*
1/2 Std 160* 195* 230* 250* 520 530 565 575 610 650 680 670 620 575 525 255* 235* 190*
1/3 Std 150* 160* 180* 190* 565 575 610 620 665 710 740 725 670 605 535 185* 180* 145*
1/4 Std 130* 135* 160* 175* 660 680 700 710 755 800 830 820 760 675 585 155* 150* 130*
1/4 Eco Duplex 130* 140* 170* 190* 755 760 800 805 855 895 925 915 855 760 655 165* 150* 130*
1/4 Duplex 140* 150* 180* 200* 770 780 825 835 880 920 950 940 880 775 665 175* 160* 135*
1/5 Duplex 125* 130* 160* 180* 850 865 915 925 970 1010 1050 1040 990 865 715 145* 135* 120*
Употреба на клима 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден 5 € на ден
Легенда
  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/2 Std PP - Двокреветно студио со поглед позади
  • 1/3 Std PP - Трокреветно студио со поглед позади;
  • 1/4 Std - Четирикреветно студио;
  • 1/4 Дуплекс - Четирикреветен стан со две посебни спални соби и посебна кујна
  • 1/4 Еко Дуплекс - Четирикреветен стан со две посебни спални соби и посебна кујна, наречен економичен бидејќи едната од двете спални нема тераса туку само отвор за вентилација
  • 1/5 Duplex – Petokrevetni duplex apartman.

 

Задолжителна доплата на име „Stay over“ данок за престој од 0,5 евра на ден по соба, плаќањето се врши на лице место , услуги кои не се наведени во програмата, индивидуални и други трошоци на патниците.