НИКИТИ

VILA DIMITRA (18)
ALEXANDRA HOUSE -10 nokjevanja(17,53)
STEFANIA HOUSE - 10/11/12 ноќи (17,53)
VILA MARIA'S HOUSE (17)
VILA ELENI (15)
VILA Lion (74)
DIAMOND 4 SUITES 7 i 10 nokjevanja (81)

НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија. Идеално место за туристи кои сакаат убава плажа, чисто море, долги прошетки покрај плажа со многу ресторани, сувенирници, детски забавни паркови и разновиден културно-забавен живот.