• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ЈОНСКИ БРЕГ (+Лефкада) Апартмани

ВРАХОС

VILLA VELISSARIOS (24)
VILLA ARGO (1)
VILA IRINI (24)
VILA WHITE SANDS (24)
HOTEL MIRTO (24)
SEA VIEW APARTMENTS (24)
VILA SAVASH (24)
VILA PELAGOS (28)
VILA LUKAS (15)
VILLA PHILOXENIA (1)
VILA KORALI (15)
VILA IONION VIEW (24)
VILA SIRAGAS (5)
VRAHOS APARTMANI (24)
Vila PHiloxenia (15)
Вила ВАЈТ СЕНД БИЧ (15)
ВИЛА ЈОНИАН ВЈУ (15)
HOTEL OLYMPIADA (24)

                                         

Едно од најпопуларните летувалишта на јонскиот брег, кое во последните години доживува вистинска експанзија на туристичкиот пазар, е секако местото Врахос. Долгата плажа покрај светлосиното море, надополнета со благиот рељев карактеристичен по зеленилото и малубројните објекти вметнати низ него, Врахос го издвојуваат особено интересен за бројните вљубеници во морската шир и ситниот песок кој истата го заплиснува со нејзините бранови. Главната улица која се протега покрај долгата плажа, карактеристична е по низата од објекти, вили и мали хотели кои ориентирани со своите балкони и тераси кон морето, побудуваат желба за престој токму во нив. Панорамата која се отвара од секој прозорец и балкон насочени кон ширината на јонското море, е дополнителен атрибут врз почетниот мотив да се престојува токму во ова актуелно летувалиште.