• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

LAST MINUTE

LAST MINUTE (24)

 

Вила Фани Ксамил

соба за 3 лица

7 ноќевања апартманско сместување

17.09.2021 - 24.09.2021

79 €

 

Вила Сала Ксамил

соба за 3 лица;
соба за 4 лица

7 ноќевања апартманско сместување

17.09.2021 - 24.09.2021

79€; 89 €

 

Вила Амос Калитеа

соба за 4 лица

7 ноќевања апартманско сместување

18.09.2021 - 25.09.2021

79 €

 

Вила Посеидон Калитеа

соба за 4 лица/приземје;
соба за 4 лица/поглед градина

7 ноќевања апартманско сместување

18.09.2021 - 25.09.2021

149€; 149 €

 

JK BLUE SAPHHIRE

соба за 4 лица/кревети на кат

7 ноќевања апартманско сместување

18.09.2021 - 25.09.2021

119 €

 

Вила Атина Паралиа

соба за 2 лица/еко;
соба за 3 лица;
апартман за 2 лица

7 ноќевања апартманско сместување

18.09.2021 - 25.09.2021

59€; 69€; 89 €

 

Вила Мариа Калитеа

соба за 4 лица

7 ноќевања апартманско сместување

18.09.2021 - 25.09.2021

89 €

 

Вила Галини Полохроно

соба за 4 лица;

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

109 €

 

Реал Апартмани Полихроно

соба за 3 лица;
соба 3+1;
апартман 3+1;
соба за 4 лица/ приземје;
апартман 4+1;
апартман за 5 лица

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

109€; 119€; 119€; 129€;169€; 179 €

 

Вила Панајота Сарти

соба за 3 лица/еко;
соба за 3 лица/приземје;
соба за 4 лица/еко

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

109€; 119€; 129 €

 

Никити Клуб

соба 3+1/еко

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

79 €

 

Грегори и Џорџ Ханиоти

апартман 3+1

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

119 €

 

Вила Амос Калитеа

соба за 3 лица;
соба за 4 лица;
соба за 6 лица

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

69€; 79€; 99 €

 

Вила Димитра Калитеа

соба за 4 лица;
соба за 5 лица

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

79€; 99 €

 

Вила Меропи Калитеа

соба за 3 лица

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

69 €

 

Вила Вергина ханиоти

соба за 3 лица

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

89 €

 

Вила Теа Калитеа

соба 2+1;
соба 3+1

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

139€; 149 €

 

Вила Наталија Пефкохори

соба за 4 лица/ анекс 1

7 ноќевања апартманско сместување

19.09.2021 - 26.09.2021

119 €

 

Вила Дина Амудиа

соба за 3 лица;
апартман со две спални соби

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

59€; 99 €

 

Вила Вагиа Амудиа

соба за 3 лица

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

59 €

 

See View Apartments

едно спален апартман за 4 лица

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

109 €

 

Вила Ирини Врахос

соба за 4 лица;
едноспален апартман

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

109€; 119 €

 

Вила Атанаси Амудиа

соба за 3 лица;
едноспален апартман

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

59€; 89 €

 

JK Beach House Врахос

наем на вила

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

299 €

 

Вила Валисариос Врахос

соба за 3 лица

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

59 €

 

Вила Саваш Врахос

наем на вила

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

269 €

 

Хотел Олимпиада Врахос

соба 2+1/поглед море;
соба за 3 лица/приземје;
соба за 3 лица/поглед море;
соба за 4 лица/поглед море

7 ноќевања со појадок

21.09.2021 - 28.09.2021

109€; 119€; 129€; 139 €

 

Врахос Апартмани Врахос

соба за 3 лица

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

69 €

 

Вила White Sands Врахос

соба за 3 лица
соба 3+1

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

109€; 119 €

 

Вила Маргарита Канали

соба за 3 лица/реновирана;
соба за 4 лица/реновирана;
едноспален апартман;
соба за 4 лица

7 ноќевања апартманско сместување

21.09.2021 - 28.09.2021

69€; 79€; 89€; 69 €

 

Вила Луна Ксамил

соба за 2 лица;
соба за 3 лица;
соба за 4 лица

7 ноќевања апартманско сместување

24.09.2021 - 01.10.2021

69€; 79€; 89 €

___________________________________________________

ULTRA LAST MINUTE 18.09/19.09 (66)


ВИЛА МИТИКАС - НЕИ ПОРИ

19.09.2021

 

‼️ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ СО ПРЕВОЗ - 99 ЕВРА

*трето и четврто лице плаќаат само превоз

 

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/3 СТУДИО - 120 евра

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/4 СТУДИО - 160 евра

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/6 АПАРТМАН - 230 евра

 

ВИЛА ВУЛА - ЛЕПТОКАРИЈА

19.09.2021

 

‼️ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ СО ПРЕВОЗ - 89 ЕВРА

*трето и четврто лице плаќаат само превоз

ЦЕНА ЗА НАЕМ 1/4 СТУДИО (сутерен) - 80 ЕВРА

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/3 СТУДИО - 100 ЕВРА

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/4 СТУДИО - 120 ЕВРА

 

 

ВИЛА BLUE - НЕА ПЛАГИЈА

18.09.2021

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/5 ДУПЛЕКС - 200 ЕВРА


ВИЛА МАРИА - НЕА ФЛОГИТА

18.09.2021

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА 1/5 АПАРТМАН - 150 ЕВРА

____________________________________________________

LAST MINUTE ПОПУСТИ (26)

вила термин престој услуга сместување во цена
Вила Луна – Ксамил 17.09-24.09 8 дена / 7 ноќи наем 1/2 студио 89 € за соба
Вила Луна – Ксамил 17.09-24.09 8 дена / 7 ноќи наем 1/3 студио 99 € за соба
Вила Луна – Ксамил 17.09-24.09 8 дена / 7 ноќи наем 1/4 студио 109 € за соба
Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 18.09-24.09 8 дена / 7 ноќи наем 1/2 студио 79 € за соба
Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 18.09-24.09 8 дена / 7 ноќи наем 1/3 студио 89 € за соба
Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 18.09-24.09 8 дена / 7 ноќи наем 1/4 студио 99 € за соба
Хотел Јеnny – Сивири 18.09-24.09 8 дена / 7 ноќи полупансион 1/4 студио 149 € по лице
2 деца со 13,99 год – БЕСПЛАТНО