• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НЕА ПОТИДЕА

HOUSE LITHEA (26)
VILA ISI LUX (14)
ВИЛА СЕМИ (90)
Вила BROTHERS (40)
VILA ARGO (18)
VILA KOSTAS (18)
VILA DIOGENIS (18)
ВИЛА АНАСТАСИЈА (70)
Blue Saphhire (24)

 

Неа Потидеа е идеално место за фамилијарен одмор, пливање и детски занимливости, место со најширока плажа и чиста вода. Местото изобилува со најразлични таверни и ресторани на самото шеталиште во кои можете да пробате најразлична традиционална Грчка кујна.