НЕОС МАРМАРАС

VILA MERSINIS 10 nokji (17)
ALFA ALFA HOUSE - 10 nokjevanja (17,53)
APARTHOTEL ZEPPOS (18)
VILA SANTALA 10 nokji (17)
VILA VASO (18)
VILA GYALOS BEACH (64, 74 )
VILA RANIA (15)
VILA SULTANA - 10 nokjevanja (17,53)
VILA SISI - 10 nokjevanja (17,53)
VILA BELLA VISTA - 10 nokjevanja (17,53)
Katerina Apartments (15)
VILA Tzina (15)

Neos Marmaras е едно од најпознатите места на вториот крак на Халкидики - Ситонија. Освен амфитеатралната местоположба, главни природни карактеристики на Неос Мармарас се и прекрасното, проѕирно чисто море, како и песочните плажи кои се простираат во непосредната близина на градот и блиските борови шуми. Низата скриени плажи, со кои ионака се карактеризира полуостровот Ситонија, се само дополнителен мотив за избор на овој град како централна локација при летување на овој дел од Халкидики. За оние кои би посакале својот одмор да го поминат исклучиво во неговата околина, освен одличната понуда на градскиот живот со сета потребна инфраструктура, на располагање им се и малите, песочни градски плажи, познатата плажа Парадисос, како и големата градска плажа која се простира југоисточно од центарот на градот, во правец кон надалеку познатиот хотелски ресорт - Порто Карас. Прошетките со туристичките бродчиња од марината на Неос Мармарас, кон блиските туристички дестинации, се всушност целосно оформување на прекрасниот одмор, кој ви го нуди Ситонија.