• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Контакт

Меридијан

Адреса:
Булевар Ослободување локал 8
6250 Кичево
Македонија

email адреса: meridijank@t-home.mk
Телефон: 045/222-166 070/355-600
Факс: 045/223-266

 

Со пополнување на контакт формуларот можете да ни пратите барање за некоја од нашите туристичко агенциски услуги.