АВТОБУСКИ АРАНЖМАНИ

ДОЧЕК НА НОВАТА 2024 ВО ПОРЕЧ (РОВИЊ-ОПАТИЈА) (17)
ДОЧЕК НА НОВАТА 2024 - КАВАЛА (Со вклучена Новогодишна вечера)
ДОЧЕК НА НОВАТА 2024 - КАВАЛА (17)
ВИЕНА (23)
БУДИМПЕШТА - Естергом - Вишеград- Сент Андреа-Виена - (23)
МИЛАНО - FRANCIACORTA OUTLET - Лугано-Комо-Сирмионе (23)
АЗУРЕН БРЕГ - Ница-Кан- Антиб- Сен Тропе - Монако- Парфимерија Фрагонард-Монте Карло (23)
ПРАГА - Карлови Вари - Дрезден - Виена (23)
ИСТАНБУЛ - прва програма (23)
ВИЕНА втора програма (65)
MИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-ЏЕНОВА-СИРМИОНЕ (65)
ПРАГА-ДРЕЗДЕН -КАРЛОВИ ВАРИ - ВИЕНА втора програма (65)
ИСТАНБУЛ - втора програма (65)
БУДВА - ПОРТОМОНТЕНЕГРО -ТИВАТ - КОТОР (65)
ИСТАНБУЛ - трета програма (74)
БЕЛГРАД - прва програма (74)
АТИНА - прва програма (74)
САРАЕВО - прва програма (74)
РИМ - програма со траект
БУКУРЕШТ (29)
ЗЛАТИБОР (17)
ДОЧЕК НА НОВАТА 2024 - ХЕРЦЕГ НОВИ (со вклучена Новогодишна вечера)
ДОЧЕК НА НОВАТА 2024 - ХЕРЦЕГ НОВИ (17)
БУДИМПЕШТА втора програма (65)