Vila Eleni 1 (100)

Локација: Vila Eleni 1 се наоѓа во центарот на Ханиоти, веднаш под такси станицата. Од плажата е оддалечена 350 метри, а од фонтаната т.е. централниот плоштад 80 метри. 

Содржина на вилата: Нудиме петнаесет двокреветни и трокреветни студија, како и четворокреветни апартмани и шесткреветни дуплекси. Вилата има соба за последниот ден. 

Соби: Сите студија, апартмани и дуплекси се опремени со мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет и садови), наменета за приготвување лесни оброци, бања, долги, но тесни тераси заштитени со тенди, клима уред, кој е вклучен во цена за наем, сателитска ТВ, како и WiFi (слаб проток). Првиот кат од вилата е комплетно реновиран, како и апартманот на приземје. На приземјесе наоѓа и шесткреветен дуплекс погоден за две семејства и поголем број луѓе. Трокреветните студија се на вториот и третиот кат од вилата, опремени со мал брачен кревет и еден стандарден кревет. Сместувачките единици се опремени со крпи. Постелнината, крпите и чистењето се на секои 5 дена.

 

Аранжмани на 15 ноќевања

 

Vila Tip 22.05

06.06
01.06

16.06
06.06

21.06
11.06

26.06
16.06

01.07
21.06

06.07
26.06

11.07
01.07

16.07
06.07

21.07
11.07

26.07
16.07.-31.07.
21.07.-05.08.
26.07.-10.08.
31.07.-15.08.
05.08.-20.08.
10.08

25.08
15.08

30.08
20.08

04.09
25.08

09.09
30.08

14.09
04.09

19.09
14.09

29.09
Vila
Eleni 1
TV, AC
1/2 Std 195* 215* 250* 290* 600 645 710 735 785 820 880 860 810 705 605 270* 230* 175*
1/3 Std 160* 175* 200* 220* 650 685 750 780 840 875 925 905 855 795 725 235* 210* 160*
1/4 App 150* 160* 180* 195* 750 780 855 900 975 1040 1120 1105 1050 985 900 225* 200* 145*
1/2 NStd 205* 225* 260* 300* 640 685 750 775 825 860 920 900 850 745 645 280* 240* 185*
1/3 NStd 170* 185* 210* 230* 690 725 790 820 880 915 965 945 895 835 765 245* 220* 170*
1/4 NApp 160* 170* 190* 205* 790 820 895 940 1015 1080 1160 1145 1090 1025 940 235* 210* 155*
1/5 Duplex 145* 155* 175* 190* 940 985 1070 1120 1220 1290 1360 1355 1300 1205 1075 210* 190* 140*
1/6 Duplex 140* 145* 160* 175* 985 1015 1100 1150 1250 1320 1390 1385 1330 1250 1130 190* 175* 125*
Легенда
  • 1/2 Std – Двокреветно Студио
  • 1/3 Std - Трокреветно Студио
  • 1/2 Std N - Двокреветно Студио во нов, реновиран дел
  • 1/3 Std N - Трокреветно Студио во нов, реновиран дел
  • 1/4 app - Четерокреветен Апартман
  • 1/5 Duplex – Петерокреветен Дуплекс Апартман
  • 1/6 Duplex - Шестерокреветен Дуплекс Апартман

– Продадените студија/апартмани се означени со црвено

Попуст – FIRST MINUTE:
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 15%. Акцијата трае од 1 октомври до 31 јануари
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 10%. Акцијата трае од 1 до 28 февруари
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 5%. Акцијата трае од 1 март до 30 април

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Vila Tip 22.05.

01.06.
01.06.

11.06.
06.06.

16.06.
11.06.

21.06.
16.06.

26.06.
21.06.

01.07.
26.06.

06.07.
01.07.

11.07.
06.07.

16.07.
11.07.

21.07.
16.07.-26.07.
21.07.-31.07.
26.07.-05.08.
31.07.-10.08.
05.08.-15.08.
10.08.-20.08.
15.08.

25.08.
20.08.

30.08.
25.08.

04.09.
30.08.

09.09.
04.09.

14.09.
09.09.

19.09.
19.09.

29.09.
Vila
Eleni 1TV, AC
1/2 Std 100* 135* 160* 190* 210* 420 450 485 505 525 585 565 515 435 200* 170* 145* 115*
1/3 Std 90* 110* 130* 150* 160* 440 475 515 540 565 615 600 545 505 175* 155* 135* 105*
1/4 App 85* 105* 120* 135* 140* 505 545 585 625 665 745 730 675 625 165* 150* 130* 90*
1/2 NStd 110* 145* 170* 200* 220* 450 480 515 535 555 615 595 545 465 210* 180* 155* 125*
1/3 NStd 100* 120* 140* 160* 170* 470 505 545 570 595 645 630 575 535 185* 165* 145* 115*
1/4 NApp 95* 115* 130* 145* 150* 535 575 615 655 695 775 760 705 655 175* 160* 140* 100*
1/5 Duplex 75* 100* 115* 130* 140* 645 685 725 780 835 905 900 845 755 155* 140* 125* 90*
1/6 Duplex 75* 95* 110* 120* 125* 665 705 745 800 855 925 920 865 790 140* 130* 115* 80*
– едно дете, до 6 години, во кревет со родителите – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.

1. Доплата за еднокреветна соба (1/1) е полната цена што ја плаќа другото лице.
2. Услови за деца до 6 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат)
– Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус.
– лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус.


– 50% при пријавување на резервација, остатокот најдоцна 30 дена пред датумот на поаѓање.  Доколку странките не го платат преостанатиот износ до целосната цена на аранжманот во пропишаниот рок, се смета дека се откажале од користење на аранжманот и дека резервацијата е откажана.
– Кредитни картички.

Сите цени се изразени во евра, а плаќањето се врши во денари по средниот курс на НБРМ на денот на уплатата.