• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

МЛИНИ ХРВАТСКА (5)

Млини е место, кое е во изобилие на мирисни паркови чисто море, убави плажи а близината од 5 км на Млини до Дубровник и до Цавтат - го прават бисер на Дубровничкото крајбрежје и атрактивно место за одмор

 

1 ден 05.09.2019

Поаѓање од пред агенција во 22:00 часот со туристички автобус, преку Албанија и Црна Гора (Будва , Тиват со траект)

 

2 ден 06.09.2019

Пристигнување во Млини во утринските часови, сместување во апартмани. Попладне време за капење. Ноќевање

 

3 ден 07.09.2019

Време за капење. вечерта факултативен излет до Дубровник со прошетка низ стариот дел на Дубровник: Плаца, Онофриевата чешма, Орландовиот столб, градскиот звонарник, црквата Св.Влах, Дубровачката катедрала итн...Враќање во Млини.Ноќевање

 

4 ден 08.09.2019

Слободно време за капење . Вечерта факултативен излет до Цавтат. Враќање во Мини. Ноќевање

 

5 ден 09.09.2019

Слободно време за капење. Попладнето поаѓање за Македонија, ноќно возење со попарни  паузи. Пристигнување во Македонија во ноќните или раните утрински  часови на 20,09,2019

 

Цена: 4.990 ден. во 1/2 соби -студиа и 1/2 + 1 / 2 апартмани 

 

Деца со родители од 4 до 14 год.= 3.400 ден. во 1/ 3 , 1 / 4 соби) 

 

Во цената е вклучено: 

- автобуски превоз на дадената релација 

- 3 ноќевања во 1 / 2, 1/3 и 1/4 студија и дуплекс апартмани 1 / 2  + 1 / 2  во Млини, во вила Марија , Власиќ, Анка и други на 100 - 200 m од плажа, опремени со кујна, купатило, тв...

- организација на патувањето 

 

Во цената не е вклучено:

- патничко здравствено осигурување 

-вечерен излет до Дубровник - 3 евра  (децата гратс)

- вечерен излет до Цават - 3 евра (децата гратис)

- влезници за културно историски споменици

- за хигиената во студиата за време на престојот се грижат самите клиенти