F&M House - Sarti, Sitonija 10 nokji, sopsten prevoz (53)

F&M – е неодамна реновирана куќа. Се наоѓа во Сарти Бич, во делот каде што е плажата најубава, на само 150 m оддалеченост. До центарот на Сарти е на околу дваесет минути лесна прошетка по шеталиштето. Во понуда се четворокреветни студија и дуплекс апартмани на прв и втор кат. Сите имаат сателитска ТВ, бежичен интернет и клима уред чие користење е вклучено во цената. Покрај стандардната опременост на кујната, на гостите им е на располагање и микровална.

 

Cenovnik 2023

TIP SMEŠTAJA TIP SOBE MAX. OSOBA 10.05  20.05 20.05  30.05 30.05  09.06 09.06  19.06 19.06  29.06 29.06  09.07 09.07  19.07 19.07  29.07 29.07  08.08 08.08  18.08 18.08  28.08 28.08  06.09 06.09  15.09 15.09  24.09 24.09  03.10
BROJ NOĆENJA 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 9 noći 9 noći 9 noći 9 noći
F&M 1/2 studio 2 88*/ 118*/ 158*/ 218*/ 288*/ 348*/ 398*/ 438*/ 438*/ 438*/ 398*/ 268*/ 228*/ 178*/ 98*/
168 208 268 368 478 578 678 748 748 748 678 428 368 288 188
F&M 1/3 studio 3 88*/ 108*/ 138*/ 158*/ 228*/ 268*/ 298*/ 328*/ 328*/ 328*/ 298*/ 198*/ 168*/ 148*/ 88*/
188 228 298 398 528 628 728 798 798 798 728 458 398 308 208
F&M 1/4 studio 4 78*/ 98*/ 128*/ 148*/ 198*/ 228*/ 258*/ 278*/ 278*/ 278*/ 258*/ 178*/ 148*/ 118*/ 88*/
208 248 328 428 578 678 778 848 848 848 778 498 428 328 228
F&M 1/2 duplex 2 98*/ 128*/ 178*/
238*/ 198*/ 108*/
188 228 298 398 328 208
F&M 1/3 duplex 3 98*/ 118*/ 148*/ 188*/178*/ 168*/ 98*/
208 248 328 468 428 348 228
F&M 1/3 duplex DM 3 108*/ 128*/ 158*/ 198*/158*/ 178*/ 108*/
228 268 358 498 458 368 248
F&M 1/4 duplex 4 88*/ 108*/ 138*/ 168*/ 228*/ 258*/ 288*/ 308*/ 308*/ 308*/ 288*/ 188*/ 158*/ 128*/ 98*/
228 268 358 498 698 798 898 998 998 998 898 548 458 368 248
F&M 1/4 duplex DM 4 98*/ 118*/ 148*/ 178*/ 238*/ 288*/ 308*/ 338*/ 338*/ 338*/ 308*/ 198*/ 168*/ 138*/ 108*/
248 288 388 528 748 898 998 1098 1098 1098 998 598 498 398 268
Cene u tabeli date su na bazi najma apartmana. Cene sa * su po osobi sa uključenim autobuskim prevozom.