• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Nikiforos-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Vila Nikiforos се наоѓа на 100 m од плажа и 400 m од црквата и центарот на Неи Порија. 

Содржини на вилата: Во склоп на вилата има туш кабина, скара на располагање на гостите, како и простор за складирање на багаж на последниот ден од престојот, кој вклучува мини кујна и тоалет. Во непосредна близина на вилата има супермаркет, како и детско игралиште. 

Соби: Вилата располага со осумнаесет двокреветни и трокреветни студија и апартмани, петкреветни дуплекс апартмани и петкреветни мезонети. Мезонетите се наоѓаат на приземје, дуплекс апартманите и апартманите на првиот кат од вилата, додека студијата се наоѓаат на вториот кат од вилата. Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, садови) наменета за приготвување лесни оброци, тераса, ТВ, WiFi (слаб проток), сателитска ТВ (со српски канали), TWC-ом и клима уред чија употреба е вклучена во цената. Во сите сместувачки единици се обезбедени крпи. Промена на крпи, постелнина и чистењето се на секој петти ден од престојот.

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

АРАЖМАНИ НА 10 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 24.05.

03.06.
03.06.

13.06.
08.06.

18.06.
13.06.

23.06.
18.06.

28.06.
23.06.

03.07.
28.06.

08.07.
03.07.

13.07.
08.07.

18.07.
13.07.

23.07.
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08.

27.08.
22.08.

01.09.
27.08.

06.09.
01.09.

11.09.
06.09.

16.09.
11.09.

21.09.
21.09.

01.10.
Vila
Nikiforos
TV, ACNei Pori
1/2 Std 65* 115* 140* 170* 185* 375 400 425 450 500 555 525 450 400 190* 145* 105* 70*
1/3 Std 60* 105* 125* 140* 150* 415 435 450 480 535 585 560 485 470 170* 135* 100* 65*
1/2 App 70* 120* 150* 180* 195* 385 410 440 470 520 580 545 465 420 205* 160* 115* 75*
1/3 App 65* 110* 130* 145* 155* 435 455 475 505 555 610 590 515 505 185* 145* 110* 70*
1/4 Mez 55* 95* 115* 125* 135* 485 530 580 625 690 745 710 615 560 150* 115* 85* 60*
1/5 Mez 50* 95* 110* 120* 125* 515 555 595 640 705 765 725 630 605 140* 110* 80* 55*
1/4 Duplex 55* 95* 115* 130* 140* 515 555 595 640 705 765 725 630 605 155* 120* 90* 65*
1/5 Duplex 50* 95* 110* 125* 130* 535 580 630 680 750 805 760 655 630 145* 115* 85* 60*
Уптреба на клима Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена

АРАЖМАНИ НА 15 НОЌЕВАЊА

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06

23.06
13.06

28.06
18.06

03.07
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Vila
Nikiforos
TV, AC
Nei Pori
1/2 Std 135* 165* 215* 255* 545 580 630 660 710 775 840 800 725 640 570 230* 175* 105*
1/3 Std 110* 130* 180* 200* 610 635 675 700 760 825 875 850 775 730 685 210* 165* 100*
1/2 App 145* 170* 230* 265* 565 600 650 680 740 805 865 830 750 670 605 250* 195* 115*
1/3 App 120* 135* 190* 210* 640 665 710 735 790 855 910 890 815 785 745 230* 180* 110*
1/4 Mez 90* 105* 160* 180* 710 765 845 900 985 1060 1115 1075 985 890 805 180* 140* 85*
1/5 Mez 75* 95* 155* 165* 775 800 875 925 1005 1085 1145 1105 1010 945 885 170* 130* 80*
1/4 Duplex 90* 110* 165* 190* 775 800 875 925 1005 1085 1145 1105 1010 945 885 190* 145* 95*
1/5 Duplex 75* 95* 160* 175* 810 840 920 980 1070 1150 1205 1160 1055 980 920 175* 135* 85*
Употреба на клима Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Легенда
  • 1/2 Std - Двокреветно студио;
  • 1/2 App – Двокреветен апартман;
  • 1/3 Std - Трокреветно студио;
  • 1/3 App - Трокреветен апартман;
  • 1/4 Мезонета - Четирикреветен апартман на две нивоа;
  • 1/5 Мезонета - Петкреветен апартман на две нивоа;
  • 1/4 Дуплекс - Четирикреветен стан со две посебни спални соби и посебна кујна;
  • 1/5 Дуплекс - Петкреветен стан со две посебни спални соби и посебна кујна;
  • Free - besplatna upotreba klime.

задолжителна доплата на име „Stay over“ данок за престој од 0,5 евра на ден по соба, плаќањето се врши на лице место , услуги кои не се наведени во програмата, индивидуални и други трошоци на патниците.