• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HOTEL PLATANOS (5)

Хотел Платанос – со убав двор, со 1/2, 1/3 и 1/4 (2 поединечни кревети и два кревети на спрат) студија на 80 – 90 м од плажа, секоја соба со TWC, кујна одделена од спалната, тераса, тв, клима (доплата за клима по 5 € по ден). Собите на поткачено приземје немаат клима. Агенцијата организатор не може да  ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектот каде што е наведен како бесплатна услуга.

 

 ЛЕПТОКАРИЈА

ХОТЕЛ ПЛАТАНОС

СТУДИЈА

ПЕРИОД

НОЌИ 1/2 1/3

1/4

02.06-10.06

8  69  79

 89

10.06-18.06

8 120 140

150

18.06-26.06

8 180 200

210

26.06–04.07

8 240 260

270

  04.07-12.07

8 260 280

290

12.07-20.07

8 270 290

300

20.07-28.07

8 290 310

320

28.07–05.08

8 310 330

340

05.08-13.08

8 310 330

340

13.08-21.08

8 290 310

320

21.08-29.08

8 270 290

300

29.08-06.09

8 200 220

230

06.09-14.09

8 160 180

190

14.09-22.09

8  95 105

115


Доплата за туристичка такса 0,5 € – 1 € по соба на ден (во агенција).

Цените се изразени во евра за наем на студио за 8 ноќевања.

Автобуски превоз: Во 05:00 од Прилеп.

Враќање: Лептокарија 13:30 ч. по локално време.

Цена за превоз: 1700 ден. (27.5 €) повратнен билет.

За деца до 14 год 1000 ден. (16,5 €).

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување 

За  хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти.

Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч по локалno време.

Плаќањето е во денарска противредност (1 € = 61.8 ден.).


ИНФОРМАЦИИ ЗА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА

Според актуелните COVID-19 мерки за влез во Грција од 01.06.2021, задолжително е следново:

  • Сите патници задолжително да имаат Биометриски пасош со валидност од најмалку 3 месеци од денот на влез во Грција
  • При влез во Грција, сите патници ќе треба да се приложат негативен ,, PCR Тест,, направен во последните 72 часа пред влез во земјата. Овие мерки не важат за бебиња и за деца на возраст до најмногу 4,99 години. Овие мерки не важат за оние лица кои ќе приложат официјален документ дека се вакцинирале најмалку 14 дена пред влез во земјата, или ќе приложат официјален документ дека во последните 9 месеци ја прележале болеста.
  • Секој што влегува во Грција мора да пополни ,,Формулар за влез,, PLF формулар, односно да се регистрира на следниот линк: https://travel.gov.gr не покасно од 23:59 пред влегување во Грција и откако на крајот од регистрацијата ќе добие ХЕС код, потребно е да го сочува во печатена форма.

 

LEPTOKARIJA
Leptokarya 600 63 POST CODE, Greece

Координати: 40.063732, 22.565788