ВИЛА 2 (78)

Вила II се наоѓа во населба Голем на 6 км од Драч – Албанија, на 20 метри од плажа. Располага со двокреветни соби. Вилата е на еден спрат. Секоја соба е опремена со ТВ тоалет, фрижидер и WI-FI. Исхраната е во ресторанот на хотел Луми на 50 метри оддалеченост. Располага со приватен паркинг. Клима уредот е вклучен во цената.

 

Цени за 7НВ (појадок и вечера) со вклучен превоз по лице 

  

ТЕРМИН 

1/2  соба

 

 

ЈУНИ

190 ЕВРА

 

 

ЈУЛИ

220 ЕВРА

 

 

АВГУСТ

220 ЕВРА

 

 

СЕПТЕМВРИ

190 ЕВРА

 

 

Во цената е вклучено :

-7 полупансиони (појадок и вечера) на база самопослужување

-Превоз со туристички автобус  – СЕКОЈА САБОТА

-Туристичка такса

 

 

НАПОМЕНА!!!

-За сопствен превоз одобруваме -15 еу од вкупната цена

-Користењето на собите започнува од 13 часот.

-Одјавување од собите во 09 часот.

-Во текот на престојот гостите сами се грижат за хигиената во собите.

-Агенцијата не одговара за јачината на интернетот во објектот.

-Сите настанати штети во собите се на товар на патникот, агенцијата не превзема одговорност.

-Превозот ги слегува патниците до најблиската локација каде може да се паркира автобус.

-Патниците ќе бидат придружувани со водич и превземени од нашиот партнер во ДРАЧ кој зборува албански, српски и македонски јазик.

-Во Р.Албанија патувањето може да биде со валидна лична карта или пасош, сертификат за вакцинација, пцр или брз тест.

-Препорачуваме патничко осигурување.

-Важат општите услови на патување.