• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ

АЛБАНИЈА

- За деца (2-11.99  год.) за превоз, се одбива 10 евра од цената за возрасен. 
- За билет во еден правец се одбива 10 евра

 

- Поаѓање од Скопје од Дрводекор во 22:00 ч. секој четврток.

- Поаѓање од Ксамил и Саранда во 14:00 ч. секој петок.

- Понудата важи за месец јуни, јули, август и септември