• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA LAMBOV (42)

Вила Ламбов се наоѓа во строгиот центар на новиот дел на Несебар, на околу 350 метри од плажа. Располага со 1/2, 1/3, 1/4 студија и апартмани.