VILA FANIS - 10/15 ноќи (100)

40.018888888889,23.525555555556

Локација: Вила Фанис според многумина е најубавата вила во Полихроно, а можеби и на целиот крак Халкидики. Се наоѓа на самиот морскиот брег. 

Содржина на вилата: Поседува голем двор со прекрасен тревник во кој е сместен базен за возрасни и деца. Повеќето од сместувачките единици се реновирани. Сместувачкиот дел се состои од триесет и две сместувачки единици: трокреветни, трикреветни студија со дополнителен кревет и четворокреветни апартмани и дуплекси. Вилата има рецепција, додека пак на приземјето на хотелот има ТВ соба и соба за друштвени игри. Зад вилата има простор погоден за паркирање автомобили со ограничен број места. Објектот долги години го нудеа англиски тур-оператори и услугата е прилагодена на англиските стандарди. 

Соби: Сите студија, апартмани и дуплекси имаат кујна (фрижидер, мини електричен шпорет без фурна, садови, без тави), телефон, фен, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), клима уред чие користење е вклучено во цената. Четирикреветните апартмани имаат два клима уреди. Апартманите и дуплексите се многу пространи и функционални. Се состојат од спална и кујна, додека дуплексот содржи две спални соби и кујна. Тројца возрасни и едно дете до 12 години можат да престојуваат во трокреветно студио со дополнителен кревет. Чистењето на сместувачките единици се врши секој ден, додека постелнината и крпите се менуваат на 5 дена.

Цените се дадени во евра

Аранжмани на 10 ноќевања

Vila Tip 22.05.

01.06.
01.06.

11.06.
06.06.

16.06.
11.06.

21.06.
16.06.

26.06.
21.06.

01.07.
26.06.

06.07.
01.07.

11.07.
06.07.

16.07.
11.07.

21.07.
16.07.-26.07.
21.07.-31.07.
26.07.-05.08.
31.07.-10.08.
05.08.-15.08.
10.08.-20.08.
15.08.

25.08.
20.08.

30.08.
25.08.

04.09.
30.08.

09.09.
04.09.

14.09.
09.09.

19.09.
19.09.

29.09.
Vila
Fanis
TV, AC-bazen-
-plaža-
1/2 Std 105* 175* 200* 220* 265* 650 670 680 765 845 875 855 775 630 255* 225* 200* 140*
1/3 Std PP 90* 150* 170* 190* 210* 655 675 685 775 885 925 900 815 715 220* 190* 165* 115*
1/3+1 Std PP 90* 150* 170* 190* 210* 665 680 695 780 895 935 910 835 725 220* 190* 165* 115*
1/3 Std 95* 155* 175* 195* 215* 665 680 695 780 895 935 910 835 725 225* 195* 170* 120*
1/3 Std SV 100* 165* 185* 205* 225* 815 890 975 1020 1085 1115 1095 1005 880 235* 205* 180* 130*
1/3+1 Std SV 100* 165* 185* 205* 225* 825 900 985 1030 1095 1125 1105 1015 895 235* 205* 180* 130*
1/4 App PP 80* 145* 190* 200* 210* 805 880 965 1010 1075 1105 1085 995 865 215* 185* 165* 105*
1/4 App 85* 150* 200* 205* 215* 815 890 975 1030 1085 1115 1095 1005 880 220* 190* 170* 110*
1/4 App SV 90* 160* 210* 215* 220* 825 900 985 1040 1095 1125 1105 1015 895 235* 195* 175* 115*
1/4 Duplex 100* 170* 215* 220* 230* 855 930 1015 1065 1145 1175 1145 1045 935 245* 205* 185* 125*
Употреба на клима Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free

Аранжмани на 15 ноќевања

Vila Tip 22.05

06.06
01.06

16.06
06.06

21.06
11.06

26.06
16.06

01.07
21.06

06.07
26.06

11.07
01.07

16.07
06.07

21.07
11.07

26.07
16.07. – 31.07
21.07. – 05.08
26.07. – 10.08
31.07. – 15.08
05.08. – 20.08
10.08

25.08
15.08

30.08
20.08

04.09
25.08

09.09
30.08

14.09
04.09

19.09
14.09

29.09
Vila
Fanis
TV, AC-bazen-
-plaža-
1/2 Std 240* 265* 300* 365* 805 900 950 995 1110 1175 1195 1180 1125 965 790 345* 285* 210*
1/3 Std PP 200* 225* 255* 285* 860 905 955 1020 1155 1240 1270 1250 1190 1070 930 295* 240* 175*
1/3+1 Std PP 200* 225* 255* 285* 880 920 970 1035 1170 1255 1285 1265 1205 1085 950 295* 240* 175*
1/3 Std 210* 230* 265* 295* 880 920 970 1035 1170 1255 1285 1265 1205 1085 950 300* 250* 185*
1/3 Std SV 225* 235* 275* 305* 915 995 1105 1165 1250 1285 1315 1300 1235 1120 990 315* 265* 195*
1/3+1 Std SV 225* 235* 275* 305* 1060 1130 1260 1335 1435 1460 1480 1465 1400 1310 1190 315* 265* 195*
1/4 App PP 185* 210* 260* 285* 1115 1185 1315 1390 1490 1520 1540 1525 1460 1340 1210 320* 230* 160*
1/4 App 195* 220* 270* 295* 1140 1200 1330 1405 1505 1535 1555 1545 1475 1360 1230 330* 240* 170*
1/4 App SV 210* 230* 280* 305* 1160 1215 1345 1420 1520 1550 1570 1560 1490 1380 1250 340* 250* 180*
1/4 Duplex 220* 240* 290* 315* 1210 1235 1365 1440 1540 1570 1600 1580 1510 1400 1270 350* 260* 190*
Употреба на клима Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free Free
Легенда
 • 1/2std - Двокреветно Студио
 • 1/3std - Трокреветно Студи
 • 1/3+1std - Трокреветно Студио со помошен (метален) кревет
 • 1/3 Std PP - Трокреветно Студио чиј балкон има поглед позади
 • 1/3 Std SV - Трокреветно Студио чиј балкон има поглед на море
 • 1/3+1 Std SV - Трокреветно Студио со помошен
 • 1/4 App - Четерокреветен Апартман
 • 1/4 App PP - Четерокреветен Апартман чиј балкон има поглед позади
 • 1/4 App SV - Четерокреветен Апартман чиј балкон има поглед на море
 • 1/4 Dplx - Четерокреветен Дуплекс Апартман
 • Free- бесплатно употреба на клима