HOTEL KOLAVERI RESORT (H)

HOTEL KOLAVERI RESORT *** Мали Робит се наоѓа на 10км од Драч.

Сместувањето е на 200 метри од сопствената плажа. Сместувањето е апартманско (на две соби едно купатило) со исхрана во ресторан.

Цена:

-215 евра (13.330 ден.) за возрасни по лице

-За деца од 2-9 години е 130 евра по лице

-За сопствен превоз се одбива 10 евра

 

Во цената е вклучено:
- 7 полни пансиони (појадок, ручек, вечера)

- автобуски превоз

- лежалки на плажа

 

Поаѓање:  секој понеделник и петок 2023

- Куманово 05ч.

- Скопје 06ч

- Тетово 07ч

- Кичево 08ч на Бензиска Лукоил

 

ЛОКАЦИЈА