• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ

ЦРНА ГОРА

РЕДОВНА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА - ЛЕТО 2022 (94)

Скопје- Куманово – Херцег Нови – Скопје –Куманово во сезоната од  01.06.2022  до 30.09.2022 година.

Поаѓањата се секоја ден од Скопје и Куманово  и секој ден од Херцег Нови.

 

Поаѓањата од Скопје се секој ден во 22:00 часот Автобуска станица перон 8
Поаѓањата од Куманово се секој ден во 20:45 часот

 

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
*Деца до 2 години – 70%
*Деца од 2 до 12 години -50%


БАГАЖ:
*Едно парче до 25 кг (100 cm/60cm) или две парчиња до 25 кг (50 cm/30cm) без наплата
*над 25 кг за секое парче  се наплаќа 10% од цената на билетот во еден правец односно 5% од цената на повратен билет
*рачен багаж не се наплаќа

Aвгуст: секој ден

 

Септември:

Ве информираме дека нашата редовна линија за Црна Гора ќе сообраќа и во месец септември со редуциран режим.

Цените на билетите остануваат со промо цена од 2480 денари за повратен билет и 1550 денари за билет во еден правец до Улцињ, Бар, Сутоморе, Петровац и Будва.

Цената на повратен билет до Котор, Тиват и Хрцег Нови изнесува 2790 денари односно 1860 денари во еден правец.

Поаѓање од Скопје во 22:00 часот од автобуска станица перон број 8.


Поаѓање од Скопје на следните датуми:

01.09.2022

02.09.2022

04.09.2022

05.09.2022

07.09.2022

09.09.2022

11.09.2022

16.09.2022

 

Враќање од Црна Гора на следните датуми:

02.09.2022

03.09.2022

05.09.2022

06.09.2022

08.09.2022

10.09.2022

12.09.2022

17.09.2022