• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Harmony 4* (61)

Регуларна понуда од Harmony 4*


Hotel HARMONY 4*  

Тип на Соба

01.04 - 10.06 19.09 - 31.10

11.06 - 10.07 25.08 - 18.09

11.07 - 24.08

Цена по соба на ден во €

Ноќевање со Појадок +

Dbl MV

1 CHD (2-4,99) + 1 CHD (5-11,99)

74

96

127

1 ADL

48

72

108

1 ADL + 1 CHD (5-11,99)

74

96

127

1 ADL + 1 CHD (2-4,99)

74

96

127

2 ADL

74

96

127

Dbl Pool view

1 CHD (2-4,99) + 1 CHD (5-11,99)

85

107

138

1 ADL

55

80

117

1 ADL + 1 CHD (5-11,99)

85

107

138

1 ADL + 1 CHD (2-4,99)

85

107

138

2 CHD (5-11,99)

85

107

138

2 ADL

85

107

138

Suite with balcony

2 ADL

124

157

193

2ADL +1 CHD ( 2-11.99)

124

157

193

2ADL+1CHD( 12-17.99) or 3 ADL

155

197

241

Executive suite

2 ADL

146

179

215

2ADL +1 CHD ( 2-11.99)

146

179

215

2ADL +1 CHD ( 12-17.99)or 3ADL

183

224

268

Доплати:

Вечера 8€ по лице на ден

Полнпансион 16€ по лице на ден

Напомена:

ВВ + вклучува алкохолни и безалкохолни пијалоци во период 11:30-15:00 и 18:00-21:00

Алкохолни пијалоци од локално производство (пиво на точење, црвено вино, бело вино, сокови, вода)

Туристичка такса вклучена во цената!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 61.80 МКД

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Early Booking Discount понуда од Harmony 4* 

Hotel HARMONY 4*  

Тип на Соба

01.04 - 10.06 19.09 - 31.10

11.06 - 10.07 25.08 - 18.09

11.07 - 24.08

Ноќевање со Појадок +

Dbl MV

1 CHD (2-4,99) + 1 CHD (5-11,99)

74

96

127

1 ADL

48

72

108

1 ADL + 1 CHD (5-11,99)

74

96

127

1 ADL + 1 CHD (2-4,99)

74

96

127

2 ADL

74

96

127

Dbl Pool view

1 CHD (2-4,99) + 1 CHD (5-11,99)

85

107

138

1 ADL

55

80

117

1 ADL + 1 CHD (5-11,99)

85

107

138

1 ADL + 1 CHD (2-4,99)

85

107

138

2 CHD (5-11,99)

85

107

138

2 ADL

85

107

138

Suite with balcony

2 ADL

124

157

193

2ADL +1 CHD ( 2-11.99)

124

157

193

2ADL+1CHD( 12-17.99) or 3 ADL

155

197

241

Executive suite

2 ADL

146

179

215

2ADL +1 CHD ( 2-11.99)

146

179

215

2ADL +1 CHD ( 12-17.99)or 3ADL

183

224

268

Доплати:

Вечера 8€ по лице на ден

Полнпансион 16€ по лице на ден

Напомена:

ВВ + вклучува алкохолни и безалкохолни пијалоци во период 11:30-15:00 и 18:00-21:00

Алкохолни пијалоци од локално производство (пиво на точење, црвено вино, бело вино, сокови, вода)

Туристичка такса вклучена во цената!

Попусти:

10% попуст за период на престој 01.06-30.10 за уплата до 30.06.2021