• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Sphinx Resort & Aqua Park 4*(22)

 

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена

 

Sphinx Resort  &  Aqua Park 4* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Standard 368 368 368 368 368 368 368 380 386 386 374 368
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете од 7 до 13,99 293 293 293 293 293 293 293 299 302 302 296 293
Dbl Family Room 411 411 411 411 411 411 411 423 430 430 417 411
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете од 7 до 13,99 315 315 315 315 315 315 315 321 324 324 318 315
Dbl Sea View 399 399 399 399 399 399 399 411 417 417 405 399
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете од 7 до 13,99 309 309 309 309 309 309 309 315 318 318 312 309
Sgl Sea View 467 467 467 467 467 467 467 488 498 498 477 467
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Sgl Standard 436 436 436 436 436 436 436 457 467 467 446 436
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Family Room 399 399 399 399 399 399 399 411 417 417 405 399
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Sea View 386 386 386 386 386 386 386 399 405 405 392 386
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard 355 355 355 355 355 355 355 368 374 374 361 355
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.