• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Jasmine Palace Resort 5* (22)

 

WEB страна на хотел

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена

Jasmine Palace Resort  5* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl  Stanard Sea View 523 523 523 566 566 566 566 566 566 566 566 561
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12,99 371 371 371 392 392 392 392 392 392 392 392 390
DBL Family Pool View 585 585 585 628 628 628 628 628 628 628 628 623
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
DBL Standard Garden Room 461 461 461 504 504 504 504 504 504 504 504 499
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12,99 340 340 340 361 361 361 361 361 361 361 361 359
DBL Standard Pool View 479 479 479 523 523 523 523 523 523 523 523 518
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12,99 349 349 349 371 371 371 371 371 371 371 371 368
Sgl Stanard Sea View 672 672 672 740 740 740 740 740 740 740 740 732
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12,99 445 445 445 479 479 479 479 479 479 479 479 475
SGL Standard Garden Room 579 579 579 647 647 647 647 647 647 647 647 639
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12,99 399 399 399 433 433 433 433 433 433 433 433 429
SGL Standard Pool View 610 610 610 672 672 672 672 672 672 672 672 665
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 12,99 414 414 414 445 445 445 445 445 445 445 445 442
TRL Family Pool View 572 572 572 616 616 616 616 616 616 616 616 611
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Stanard Sea View 510 510 510 554 554 554 554 554 554 554 554 549
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard Garden Room 448 448 448 492 492 492 492 492 492 492 492 487
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard Pool View 467 467 467 510 510 510 510 510 510 510 510 505
1-во дете до 12,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.