• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

САРТИ

Afroditi House 10/12 ноќи - сопствен превоз (53)

Се наоѓа во стариот дел на Сарти, на само 30 m од морето, опкружена со бројни ресторани, таверни, барови, центар за водени спортови. Студијата се на високо приземје и прв кат. Сите имаат SAT TV  и клима (се доплаќа).
 

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

*Гратис одмор или 50% попуст подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. За термините 20.05-12.06 i 28.08-24.09 се остварува 50% попуст а за резервација од 13.06 – 27.08. 100% бесплатен. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.


 МАПА

https://www.google.com/maps/place/Vila+Afroditi+Sarti/@40.095116,23.978859,16z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x911cf1153232acb0!8m2!3d40.0951163!4d23.9788552?hl=en-US