• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA SAKIS sopstven prevoz (9)

Вилата е сместена на 400 метри од плажата Валтос во нискиот предел, и 1200 метри од градот. Одговара за семејство со едно дете. Поседува двокреветни студија, и двокреветни со помошно легло. Помошното легло е на расклопување. Секое студио е опремено со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима која се доплаќа. Постелнината се менува на половина смена. За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

 

Вила
SAKIS
17.06.
26.06.
26.06.
05.07.
05.07.
14.07.
14.07.
23.07.
23.07.
01.08.
01.08.
10.08.
10.08.
19.08.
19.08.
28.08.
28.08.
06.09.
06.09.
15.09.
број на ноќевања 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Студио 02 наем 205 240 260 310 360 360 360 310 260 185
Студио 02+1 наем 235 265 295 345 385 385 385 345 295 215

 

  • Климата се доплаќа 5 евра на ден по студио