• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Square 4+*(61)

Early Booking Discount понуда од Square 4+*

 

Hotel SQUARE 5*  

Тип на Соба

04.06-09.07 18.09-30.09

10.07-24.08

25.08-17.09

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Dbl STD

1 ADL

90

132

119

1 ADL + 1 CHD (5-11,99)

120

155

140

1 ADL + 1 CHD (2-4,99)

120

155

140

2 ADL

120

155

140

Dbl Superior

1 ADL

98

143

128

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

131

168

151

2 ADL

131

168

151

2ADL+1CHD(2-11.99)

131

168

151

2ADL+1CHD(12-17.99)

164

210

188

Premium DBL SV

1 ADL

116

162

147

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

155

190

173

2 ADL

155

190

173

2ADL+1CHD(2-11.99)

155

190

173

2ADL+1CHD(12-17.99)

194

238

216

Tуристичка такса вклучена во цената!

Попусти:

10% попуст за резервации до 30.06.2021, период на престој 01.06-31.10.2021

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Регуларна понуда од Square 4+*

 

Hotel SQUARE 5*  

Тип на Соба

04.06-09.07 18.09-30.09

10.07-24.08

25.08-17.09

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Dbl STD

1 ADL

90

132

119

1 ADL + 1 CHD (5-11,99)

120

155

140

1 ADL + 1 CHD (2-4,99)

120

155

140

2 ADL

120

155

140

Dbl Superior

1 ADL

98

143

128

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

131

168

151

2 ADL

131

168

151

2ADL+1CHD(2-11.99)

131

168

151

2ADL+1CHD(12-17.99)

164

210

188

Premium DBL SV

1 ADL

116

162

147

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

155

190

173

2 ADL

155

190

173

2ADL+1CHD(2-11.99)

155

190

173

2ADL+1CHD(12-17.99)

194

238

216

Tуристичка такса вклучена во цената!