САРТИ

Sirmatenia House-9/10ноќи-сопствен превоз (53)

SIRMATENIA се наоѓа во стариот дел на Сарти, на само 50 m од плажа. Во понуда се студија и апартмани на втор кат, од кои поголем дел со преубав панорамски поглед место, море и Света Гора. Сите имаат телевизор, бежичен интернет и клима уред чие користење е вклучено во јули и август. На половина од смената е организирано чистење и замена на постелнината и пешкирите.