• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Agnadi House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

5% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА ПРЕСТОЈ ОД 01.06-29.06.2022

Agnadi House се наоѓа во стариот дел на Сарти, на 170 m од морето. Студијата се на 2. кат. Некои имаат преубав панорамски поглед кон морето и Сарти. Името на куќата доаѓа од грчкиот збор Agnadevo – поглед од возвишение. Сите имаат SAT TV, Wi Fi и клима уред, чие користење е вклучено во цената.

 
 


За валидна резервација без попуст е потребна уплата од мин. 40% од вкупната сума, во денарска противвредност, по курс 1 еур = 62 ден. Останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој во висина од 0,5 еур на ден по сместувачка единица се плаќа на лице место, на влез во објектот.

*Гратис одмор или 50% попуст подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. За термините 20.05-12.06 и 28.08-24.09 се остварува 50% попуст а за резервација од 13.06 – 27.08. 100% бесплатен. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.ЛОКАЦИЈА: