• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Hotel Srebrna lisica 3* Kopaonik (25)

Hotel Srebrna lisica 3*, се наоѓа помеѓу патеките на Малото езеро (ноќна патека) и Сончевата долина, на надморска височина од 1752 m, со поглед на бујна смрека шума.  На влезот е пространа лоби со прием, ресторан и ски област. Исто така има и интернет кафе и продавница. Хотелот „Сребрена лисица“ има 34 комфорни апартмани и 9 двокреветни соби. Секој апартман има бања, удобна  дневна соба која ви овозможува да се опуштите со странски и домашни ТВ канали и телефон.


Програма:

1 Ден Скопје- Копаоник
    Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник преку Косово. Пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави Вечера. Ноќевање
2 Ден Копаоник
    Појадок. Индивидуални активности, скијање и забави што ги нуди најубавиот туристички центар на Балканот. Вечера. Ноќевање.
3 Ден Kопаоник - Скопје
    Појадок. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави. Во 16:00часот заминување за Македонија и пристигнување во вечерните часови.

Услови за деца

*Деца до 2 г. (во придружба на две возрасни лица) бесплатно

*Деца од 2 до 6 г. (во придружба на две возрасни лица) плаќаат 50 % од дадената цена

*Деца од 6 до 12 г.(во придружба на две возрасни лица),плаќаат 70 % од дадената цена

Користење само превоз Скопје-Копаоник-Скопје: 40€  / Еден правец 30€ /  Деца до 7год бесплатно