Vila Eleni 2 (100)

Локација: Vila Eleni 2 е новоизграден објект, првите гости ги прими во мај 2018 година. Се наоѓа веднаш до Вила Елени 1, на 80 метри од главниот плоштад и 350 метри од плажа. 

Содржина на вилата: Нудиме дваесет и пет сместувачки единици: двокреветни студија со дополнителен кревет, трокреветни студија и четирикреветни мезонети, кои се наоѓаат на приземје, прв и втор кат. Во непосредна близина има такси станица, како и бројни таверни, кафе барови и познатата пекара Лемони. Вилата има просторија за складирање на багажот на последниот ден од вашиот престој. 

Содржина на собите: Четирикреветните мезонети на приземје имаат галерија, додека горниот дел од мезонетите на првиот кат е физички одвоен, но без врата. Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет и прибор), наменета за приготвување на лесни оброци, бања, пространи тераси со гарнитури за седење, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), клима вклучена во цената. Вилата располага со крпи, а промената на истите е на пет дена, како и чистење и промена на постелнина во собите.


Цените се дадени во евра

Аранжмани на 10 ноќевања

 

Vila Tip 22.05.

01.06.
01.06.

11.06.
06.06.

16.06.
11.06.

21.06.
16.06.

26.06.
21.06.

01.07.
26.06.

06.07.
01.07.

11.07.
06.07.

16.07.
11.07.

21.07.
16.07.-26.07.
21.07.-31.07.
26.07.-05.08.
31.07.-10.08.
05.08.-15.08.
10.08.-20.08.
15.08.

25.08.
20.08.

30.08.
25.08.

04.09.
30.08.

09.09.
04.09.

14.09.
09.09.

19.09.
19.09.

29.09.
Vila
Eleni 2

TV, AC

1/2 Std 120* 135* 165* 195* 235* 505 545 585 640 695 735 725 675 535 225* 210* 195* 125*
1/2+1 Std 120* 135* 165* 195* 235* 515 555 595 650 705 745 735 685 550 225* 210* 195* 125*
1/3 Std 95* 105* 130* 155* 175* 525 565 605 660 715 755 745 695 560 175* 165* 155* 95*
1/4 PMez 85* 95* 120* 140* 155* 610 675 740 800 860 930 920 860 715 165* 150* 130* 85*
1/4 Mez 95* 105* 125* 145* 160* 625 690 755 815 875 945 940 875 730 170* 155* 135* 95*

Аранжмани на 15 ноќевања

 

Vila Tip 22.05

06.06
01.06

16.06
06.06

21.06
11.06

26.06
16.06

01.07
21.06

06.07
26.06

11.07
01.07

16.07
06.07

21.07
11.07

26.07
16.07.-31.07.
21.07.-05.08.
26.07.-10.08.
31.07.-15.08.
05.08.-20.08.
10.08

25.08
15.08

30.08
20.08

04.09
25.08

09.09
30.08

14.09
04.09

19.09
14.09

29.09
Vila
Eleni 2
TV, AC
1/2 Std 215* 220* 255* 315* 690 780 855 915 1005 1065 1105 1095 1045 895 730 320* 295* 210*
1/2+1 Std 215* 220* 255* 315* 700 795 870 930 1020 1080 1120 1115 1060 905 735 320* 295* 210*
1/3 Std 160* 170* 200* 240* 740 810 885 945 1035 1095 1135 1125 1075 945 795 250* 230* 160*
1/4 PMez 140* 155* 180* 215* 865 960 1065 1145 1255 1325 1395 1385 1325 1170 985 225* 200* 140*
1/4 Mez 160* 165* 190* 220* 890 980 1090 1170 1275 1350 1420 1405 1350 1195 1015 230* 205* 150*
Легенда
  • 1/2std - Двокреветно Студио
  • 1/3std - Трокреветно Студио
  • 1/4 Mez – Четерокреветен Мезонет со два кревета во долниот дел и два кревета во собата на катот
  • 1/4 PMez – Четерокреветен Мезонет на приземје со два кревета во долниот дел и два кревета во собата на катот

– Продадените студија/апартмани се означени со црвено

Попуст – FIRST MINUTE:
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 15%. Акцијата трае од 1 октомври до 31 јануари
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 10%. Акцијата трае од 1 до 28 февруари
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 5%. Акцијата трае од 1 март до 30 април– едно дете, до 6 години, во кревет со родителите – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.