• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3+*

 

Локација: 100м од плажа Феналс, 500м од центар на Лорет
Опременост на соби: клима, WC, бања, фен, TV сателитска, сеф (екстра), балкон
Хотелски содржини: ресторан, бар, билијард, базен, Wi-Fi, Идеален за Фамилии

 

LJORET DE MAR                 
MARALEGRIA FENALS MAR 3*SUPУплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
НОЌЕВАЊЕдо2951219263101724317142128411
По ЛИЦЕ во 1/2 соба >27.04. 389 389 409 415 519 519 559 559 599 599 599 599 515 495 495 429
  >25.04. 399 399 425 429 529 529 599 599 639 639 639 639 539 519 519 449
Редовна цена :   419 419 439 459 559 559 619 619 649 649 649 649 559 539 539 459
3-то ЛИЦЕ >27.04. 349 349 369 369 449 449 499 499 515 515 515 515 449 429 429 385
  >25.04. 359 359 379 379 459 459 519 519 539 539 539 539 469 449 449 399
Редовна цена :   369 369 399 399 479 479 539 539 549 549 549 549 479 459 459 409
Прво дете 2-12 г. >27.04. 249 249 369 369 449 449 499 499 515 515 515 515 449 429 429 385
  >25.04. 359 359 379 379 459 459 519 519 539 539 539 539 469 449 449 399
Редовна цена :   369 369 399 399 479 479 539 539 549 549 549 549 479 459 459 409
Доплата за 7 ПОЈАДОЦИ Возрасни: 25 е , Деца: 20е 100м. од плажа Single: +290е                                  

 

Доплати за 7ПОЛУ ПАНСИОНИПОЛНИ ПАНСИОНИСЕ ВКЛУЧЕНО
29.05-19.06, 28.08.-11.09 Воз. 50 / Деца 35 Воз.75 / Деца 55 Воз.150 / Деца 115-
26.06.-03.07, 21.08 Воз. 65 / Деца 45 Воз.90 / Деца 65 Воз.220 / Деца 170
10.07.-14.08 Воз. 75 / Деца 55 Воз.100 / Деца 75 Воз.250 / Деца 200