• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Dana (61)

Aparments DANA 3*

Tип на соба

Бр на лица

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

Цена по соба на ден на база НАЕМ

Studio 02+1

2

24

29

35

48

37

31

26

3

36

43

53

73

56

45

40

App 04 ss/ 1bdrm

4

48

53

59

84

64

55

53

Доплата за Појадок во H.Obala 6€ по лице на ден