• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HRISA HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Превоз

Сопствен

 
Оддалеченост од плажа

60 метри

 
 
10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.05.2022

Hrisa се наоѓа во централниот дел на Пефкохори, на 60-тина метри оддалеченост од плажата. Блиску до шеталиштето, маркетите, продавниците, кафетериите и рестораните, сместена е во мирна, не многу прометна улица. Објектот располага со двокреветни, трокреветни и четирикреветни апартмани и четирикреветни, петокреветни и шестокреветни дуплекс апартмани. Сите сместувачки единици имаат основно опремена кујна сразмерно со бројот на кревети, купатило, тераса, TV и клима уред, чие користење е вклучено во цената за наем во одредени периоди, а во одредени се наплаќа,  Wi Fi. Менување на постелнина е еднаш во текот на престојот.

 
 

 
 

•             плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

•             Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч

•             По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

•             за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови…)

•             промени на веќе потврдена резервација во ист објект и ист термин се наплаќаат 15 еур

•             промена на датумот на патување и/или промена на куќата се пресметува како отказ од патување

•             ТРОШОЦИ ЗА ОТКАЗ ОД ПАТУВАЊЕ

•             10% ако патувањето се откаже од 150 до 45 дена пред почетокот на патување,

•             15 % ако патувањето се откаже од 44 до 30 дена пред почетокот на патување,

•             30 % ако патувањето се откаже од 29 до 20 дена пред почетокот на патување,

•             40 % ако патувањето се откаже од 19 до 15 дена пред почетокот на патување,

•             80 % ако патувањето се откаже од 14 до 10 дена пред почетокот на патување,

•             90 % ако патувањето се откаже од 9 до 6 дена пред почетокот на патување,

•             100 % ако патувањето се откаже од 5 до 0 дена пред почетокот на патување или во текот на патувањето

ЗА ВАЛИДНА РЕЗЕРВАЦИЈА БЕЗ ПОПУСТ Е ПОТРЕБНА УПЛАТА ОД МИН. 50% ОД ВКУПНАТА СУМА, ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС 1 ЕУР=62 ДЕН. ОСТАНАТИОТ ДЕЛ СЕ ДОПЛАЌА НАЈДОЦНА МЕСЕЦ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ.