Француската ривиера е сè што тврди дека е и повеќе. Совршени градови како од разгледници, сонце во текот на целата година и блескаво сино медитеранско море. Азурниот брег, парче рај на Земјата во Јужна Франција. Меѓународната престолнина на луксузните патувања е преполна со воодушевувачки места кои се златен стандард за идилично патување.

Помеѓу средновековните градови на врвот на ридовите, модерните метрополи и бегствата од селата, еве ја вашата совршена четридневна прошетка во француската ривиера!