• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ЛИГИЈА

Hotel Ermis (20)
Tanasis House (53)
Vila Lygia-10 noki so sopstven prevoz (100)
Vila Koutouki-10ноќи/сопствен превоз (100)