• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

HOTEL ASTERAS (5)

Хотел АСТЕРАС на околу 80 – 90 м. од плажа. Располага со 1/2, 1/3 (еден дупли и еден поединечен кревет и 1/2+2 студија (еден дупли и два поединечни кревети), сите опремени со кујна, купатило, тв, тераси. Климата е вклучена во цената.


ПЕРИОД

Ноќ

1/2 

1/2+1

   1/3 

1/2+2

06.06-14.06

8

90

95

100

110

14.06-22.06

8

160

170

180

190

22.06-30.06

8

240

250

260

270

30.06-08.07

8

280

290

300

310

08.07-16.07

8

300

310

320

330

16.07-24.07

8

320

330

340

350

24.07-01.08

8

340

350

360

380

01.08-09.08

8

340

350

360

380

09.08-17.08

8

340

350

360

380

17.08-25.08

8

320

330

340

350

25.08-02.09

8

240

250

260

270

02.09-10.09

8

160

170

180

190

10.09-18.09

8

110

120

130

140

18.09-26.09

8

90

100

110

120

 

Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден (во агенција).

Цените се изразени во евра (61,8 ден.) за наем на студио за 8 ноќевања. 

Автобуски превоз: 

Во 05:00 од Прилеп - Амудиа, 14.00 Амудиа – Прилеп. 

Цена за превоз: 

 1980 ден 32 € - повратнен билет. Деца до 14 г.=1200 денари 19.5 €. 

Напомена: 

Задолжително патничко здравствено осигурување - без франшиза

Деца до 14 год. - 150 ден. Менување на чаршави во собите е на секои 4 дена.

Во собите можат да се сместат онолку лица колку што има кревети.

Агенцијата организатор не може да ја гарантира брзината, ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот како бесплатна услуга.

За хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти.

Собите се напуштаат во 9 ч, а сместувањето во 14 ч по локално време.