• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Falkensteiner Hotel Montenegro 4* (61)

Регуларна понуда од Falkensteiner Hotel Montenegro 4*

 

 

Falkensteiner Hotel Montenegro 4*  

Tип на Соба

02.04 - 21.05 16.10 - 29.10

22.05 - 18.06 11.09 - 15.10

19.06 - 16.07 21.08 - 10.09

17.07 - 20.08

Цена по соба на ден

Појадок и Вечера

Comfort Dbl room PV

1 ADL

88

105

132

165

2 ADL

127

138

165

190

Deluxe Dbl room SV

1 ADL

109

121

160

198

2 ADL

149

160

197

223

Superior DBL room

1 ADL

143

165

193

220

2 ADL

179

204

228

252

2 ADL + 1 CHD (0-5.99)

179

204

228

252

2 ADL + 1 CHD (6-11.99)

191

218

244

274

3 ADL

202

229

255

285

Junior Suite SV

2 ADL

260

288

308

350

2 ADL + 1 CHD (0-5.99)

260

288

308

350

2 ADL + 1 CHD (6-11.99)

272

303

325

372

3 ADL

283

314

336

383

Доплати: 

Паркинг - 10€ по кола на ден

Baby cot - 5€ на ден

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 61.80 МКД