VILA ALEKSANDRA 2,3 (9)

Комплекс од три апартмански куќи, функционално распоредени со сопствен двор. Сместени се непосредно до главната улица во мирниот дел на Дасиа. Од најубавата плажа е одалечена 600 метри а од центарот на Дасиа е 400 метри. ALEKSANDRA 1 располага со двокреветни апартмани и можност за помошен кревет. Апартмани 02 поседуваат соба со два кревети, со можност да се додаде трет кревет на расклопување, тераса со гарнитура за седење, одвоена кујна( фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило.

ALEKSANDRA 2 и 3 располага со студија. Студија 02 поседуваат соба со два кревети, тераса со гарнитура за седење, кујна (фрижидер, решо, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило-туш. Климата се доплаќа 8 евра на ден по студио или апартман.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

 

Услугамај.24јун.03јун.13јун.23јул.04јул.14јул.25авг.04авг.15авг.25септ.05септ.15
Број на ноќевања 10 10 10 11 10 11 10 11 10 11 10 10
Студио02 по лице 109 119 159 209 239 309 299 309 279 239 159 119
Цена до 28/02 99 109 149 199 219 289 279 289 259 229 149 109
ТУРИСТИЧКА ТАКСА Од 01.01.2018 година Министерството за туризам на Р.Грција има воведено туристичка такса за сите гости кои престојуваат во оваа држава, и истата се наплатува на лице место кај сопствениците на приватното сместување или на рецепција кај хотелското сместување.
НАПОМЕНА Во студијата и апартманите се влегува првиот ден по 14.00 часот а се напуштаат последниот ден до 10.00 часот. Студијата и апартманите се чистаат еднаш на три дена а постелнина се менува на половина смена. Додатните односно помошните кревети во Грција се секогаш на расклопување и со помала димензија од стандардните.

ПЛАЌАЊЕ И УСЛОВИ Цените се дадени во евра а плаќањето е во денарска противвредност на еврото по курс 61.8 денари.