• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Sousouras House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Се наоѓа околу 350 m oд центарот, недалеку од хотелот Elinotel Apolamare, на 150 m oд плажа. Добар избор за тие што сакаат да се изолирани и кои сакаат да ја избегнат гужвата. Комплексот е составен од низа засебни објекти, а секој со 3 сместувачки единици во три нивоа (приземје, 1. и 2. кат). Пространите апартмани имаат одделена спална соба, дневна соба со опремена кујна, трпезарија, купатило и балкон. Можно е паркирање пред куќата или недалеку од неа.

 
 

 
 

За валидна резервација без попуст е потребна уплата од мин. 40% од вкупната сума во денарска противвредност по курс 1 еур=62 ден. Останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.