OSTRACO HOUSE-10 ноќи/сопствен превоз (53)

5% ПОПУСТ ЗА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.04.2022 И ДОПЛАТА ДО 30.04.2022
+10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА  
+5% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.04.2022 ЗА СМЕНИТЕ СО ПОАЃАЊА ЗАКЛУЧНО СО 24.06.2022

Се наоѓа во новиот дел на Сарти, на околу 20 m oд најубавиот дел на плажата во Сарти. Студијата и апартманите се на ниско приземје, на 1. и на 2. кат и имаат пространи тераси, дел од нив се со бочен поглед кон морето. Сите имаат SAT TV, сигнал за бежичен интернет и клима уред, чие користење се доплаќа.

 
 

 
 
УСЛОВИ:

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.01.2022 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА Е ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ИЛИ ОДМОР СО 50% ПОПУСТ ОД 10. – 20. МАЈ!

За комплетна уплата со резервација, постои можност за замена на попустот за сместување во терминот од 10. – 20.05.2022, и тоа:

– за комплетна уплата со резервација за престој во термините со почеток од 20.05. – 12.06. и 28.08. – 24.09., се одобрува попуст од 50% на цената на наемот за избраното сместување

– за комплетна уплата со резервација за престој во термините со почеток од 13.06. – 27.08., се одобрува ГРАТИС сместување за соодветниот број на лица, во периодот од 10. – 20.05., во објект по избор на организаторот. Објектот се одредува 7 – 10 дена пред почетокот на патувањето.

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.