• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Maestral Resort & Casino 5* (61)

Hotel MAESTRAL 5*

Тип на Соба

01.05-30.06

01.07-31.08

01.09-30.09

01.10-31.10

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

Premium DBL pv

2 ADL

147

229

173

86

Premium DBL sv

2 ADL

168

257

193

105

Superior DBL sv

2 ADL

210

331

243

157

2 ADL + 1 CHD (2 - 11.99)

263

414

304

197

Минимум престој 7 ноќи (краток престој +20% доплата)

Доплати:

Baby Cot + 20€ на ден

Вечера + 20€ по лице на ден

Ручек - +20€ по лице на ден

Туристичка такса вклучена во цена