• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ИСТАНБУЛ 4 ноќи (2)

 

Прв ден Скопје - Истанбул

Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус во денови понеделник,среда,сабота според објавен ред на летање . По слетување во Истанбул ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.

 

Втор –четврт ден Истанбул

Појадок. Слободни дена за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.

 

Последен ден Истанбул - Скопје

Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус од Истанбул до Скопје. во среда,петок,понеделник .

 

 

Напомена:

Попустите за деца важат за едно дете сместено со двајца возрасни во соба Во цената се вклучени следниве услуги:

- Авионски превоз со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)

- Аеродромски такси

- 4 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели

- Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

- Патничко и здравствено осигурување (155 мкд)

- Екстра трошоци во хотел

- Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 59 еур

 

Важна напомена:

- Цените не важат за период 27,12,-05,01,2020

- Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!

- Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)

- За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето

- Важно: За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата има пенали од 100 %.

 

СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ ( РЕД НА ЛЕТАЊЕ)