• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПАТУВАЊА

КАПАДОКИЈА 4 ноќи (2)

 

Кападокија - Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa....

 

 

Во цената се вклучени следниве услуги:

• Повратен авионски билет со Пегасус Ерлинес од Скопје преку Истанбул до Кајсери со (20 кг вклучен багаж)

• Аеродромски такси

• Сместување во одбран хотел

• Организиран превоз од аеродром – хотел- аеродром

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

• Факултативни екскурзии

• Патничко и здравствено осигурување

• Екстра трошоци во хотел

 

Ред на летање:

PC 352 SKP- SAW 10:10-13:35

PC 4110 SAW-ASR 17:20-18:35

PC 2733 ASR-SAW 10:20-11:45

PC 351 SAW- SKP 10:00-09:30

 

Важна напомена:

• Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници.

• Плаќање исклучиво во денари по курс 61.8 мкд.

• Плаќање при резервација 100 %,и нема можност за откажување,менување на термин или менување на имиња.