• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Erodios House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Erodios се наоѓа на околу 30 m oд плажата во мирниот дел на Полихроно. Во понуда се четворокреветни дуплекс апартмани и четворокреветни дуплекс апартмани со софа на развлекување, на која може да спие едно возрасно лице или две деца. Се наоѓаат на прв кат, имаат две засебни спални соби, во едната брачен кревет, a во другата два единечни кревета и купатило со бојлер додека во кујната со трпезарија има голем фрижидер и софа на развлекување, балкон со гарнитура за седење, TV и клима вклучена во цената, а менување на постелнината е еднаш во текот на престојот. Има и Wi Fi.

 
 

 
 

Плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч

По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

За хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови…)

Промени на веќе потврдена резервација во ист објект и ист термин се наплаќаат 15 еур

Промена на датумот на патување и/или промена на куќата се пресметува како отказ од патување

 

ТРОШОЦИ ЗА ОТКАЗ ОД ПАТУВАЊЕ

10% ако патувањето се откаже од 150 до 45 дена пред почетокот на патување,

15 % ако патувањето се откаже од 44 до 30 дена пред почетокот на патување,

30 % ако патувањето се откаже од 29 до 20 дена пред почетокот на патување,

40 % ако патувањето се откаже од 19 до 15 дена пред почетокот на патување,

80 % ако патувањето се откаже од 14 до 10 дена пред почетокот на патување,

90 % ако патувањето се откаже од 9 до 6 дена пред почетокот на патување,

100 % ако патувањето се откаже од 5 до 0 дена пред почетокот на патување или во текот на патувањето

.

ЗА ВАЛИДНА РЕЗЕРВАЦИЈА БЕЗ ПОПУСТ Е ПОТРЕБНА УПЛАТА ОД МИН. 50% ОД ВКУПНАТА СУМА, ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС 1 ЕУР=62 ДЕН. ОСТАНАТИОТ ДЕЛ СЕ ДОПЛАЌА НАЈДОЦНА МЕСЕЦ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ.