• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheash 5* (22)

(3)

WEB страна на хотел

Пакет цена по лице за 6 ноќи Ultra All inclusive / 7 дена


Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh 5* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Stanard Sea View 529 529 529 529 566 585 585 585 585 585 585 576
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 374 374 374 374 392 402 402 402 402 402 402 397
Dbl Promo Room 448 448 448 448 486 504 504 504 504 504 504 495
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 333 333 333 333 352 361 361 361 361 361 361 357
DBL Standard Garden Room 467 467 467 467 504 523 523 523 523 523 523 513
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 343 343 343 343 361 371 371 371 371 371 371 366
DBL Standard Side Sea View 498 498 498 498 535 554 554 554 554 554 554 545
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 358 358 358 358 377 386 386 386 386 386 386 382
Sgl Promo Room 560 560 560 560 618 647 647 647 647 647 647 633
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 389 389 389 389 418 433 433 433 433 433 433 426
Sgl Stanard Sea View 684 684 684 684 738 765 765 765 765 765 765 752
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 342 342 342 342 369 382 382 382 382 382 382 376
SGL Standard Garden Room 1237 1237 1237 1237 1287 1312 1312 1312 1312 1312 1312 1312
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 405 405 405 405 432 445 445 445 445 445 445 438
SGL Standard Side Sea View 635 635 635 635 693 722 722 722 722 722 722 707
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 427 427 427 427 456 470 470 470 470 470 470 463
TRL Promo Room 430 430 430 430 467 486 486 486 486 486 486 476
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Stanard Sea View 510 510 510 510 548 566 566 566 566 566 566 557
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard Garden Room 448 448 448 448 486 504 504 504 504 504 504 495
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard Side Sea View 479 479 479 479 517 535 535 535 535 535 535 526
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.