• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Vila Danai-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Вила Danai се наоѓа на 70 метри од плажата, во централниот дел на Лептокарија, спроти хотелот Дафне Плус и Aegean Blue, и веднаш до апартманите Кристал. 

Содржина на вилата: Вилата има рецепција и големо фоаје со мебел за одмор и седење. На приземјето има просторија во која гостите можат да ги остават работите на последниот ден од нивниот престој и да ја користат бањата за туширање. Нудиме девет пространи трокреветни и четворокреветни студија лоцирани на приземје и катот од вилата. 

Соби: Сите студија имаат опремена мини кујна (мини електричен шпорет, фрижидер, садови) наменета за приготвување на лесни оброци, ТВ, клима вклучена во цената, WiFi (слаб проток), бања и крпи. Сите студија имаат големи тераси со гарнитура за седење. Постелнината и крпите се менуваат на секои 5 дена, како и чистење на собите. 

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

Aranžmani na 10 noćenja

Vila Tip 24.05

03.06
03.06

13.06
08.06

18.06
13.06

23.06
18.06

28.06
23.06

03.07
28.06

08.07
03.07

13.07
08.07

18.07
13.07

23.07
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08

27.08
22.08

01.09
27.08

06.09
01.09

11.09
06.09

16.09
11.09

21.09
21.09

01.10
Vila
Danai
TV, AC
1/2 Std 70* 105* 130* 160* 190* 420 445 470 490 510 560 525 465 380 165* 145* 120* 90*
1/3 Std 60* 85* 110* 130* 145* 430 455 480 500 520 570 535 475 410 135* 120* 100* 80*
1/4 Std 60* 80* 105* 125* 135* 480 505 535 560 585 630 600 535 480 130* 115* 95* 75*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06.

23.06.
13.06.

28.06.
18.06.

03.07.
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Vila
Danai
TV, AC
1/2 Std 135* 155* 200* 255* 580 650 700 715 765 795 835 810 750 630 525 215* 180* 135*
1/3 Std 105* 120* 160* 195* 610 665 715 730 780 810 860 825 765 665 575 175* 145* 115*
1/4 Std 100* 110* 155* 180* 700 740 795 815 875 905 945 920 855 770 690 165* 140* 105*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata
Легенда
  • 1/2 Std - Dvokrevetni studio;
  • 1/3 Std - Trokrevetni studio;
  • 1/4 Std - Četvorokrevetni studio;
  • Free - Besplatna upotreba klime.

Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.